Word één met de natuur

Bent u op zoek naar een buitengewoon verblijf midden in de ongerepte natuur? De Outdoor Suite is volledig ontworpen om te voldoen aan de hoge normen die onze Cubers verwachten. Geniet van het ongekende uitzicht op het fantastische natuurgebied. Kom tot rust in deze hectische wereld, geniet van de pure natuur en ervaar het beste wat deze regio te bieden heeft. Uw reis begint op het moment dat u uw auto parkeert en op zoek gaat naar uw verborgen buitensuite

Cuber Suite

Uw Outdoor Suite is vrijstaand, met een ruim terras en buiten open haard. Door de grote ramen kunt u genieten van uw eigen privé theatervoorstelling; de magische natuur. Naast het aangename van ‘helemaal niets’, biedt de Outdoor Suite u ook een surplus aan luxe en comfort. Douchen onder een heerlijke regendouche, met heerlijke zeep, donzige handdoeken en een geweldig uitzicht op de hemel door het glazen dak. Ervaar de luxe van een kingsize bed direct aan het grote raam dat een schilderachtig uitzicht biedt.

Cuber Suite met Hottub

Breng uw verblijf naar een hoger niveau en boek een suite met uw eigen iconische Weltevree Dutchtub. Geniet van totale luxe, badend in stomend warm water terwijl u geniet van de sterrenhemel in de ongerepte natuur. Deze suite wordt geleverd met een extra pakket inclusief hout, aansteker en een handbijl, zodat u de hottub kunt verwarmen wanneer het u uitkomt.

Cuber Suite met Sauna

Breng uw verblijf naar een hoger niveau en boek een suite met een privé Sauna. Geniet van de warmte en luxe van een Welvaere barrelsauna met panoramisch uitzicht. De sauna bevindt zich naast uw suite en heeft een panoramisch raam om van de ongerepte natuur te genieten terwijl u ontspant in de sauna. De sauna heeft een veranda, een kleedkamer en een ruime sauna.