Werk op jouw manier

Kies zelf wanneer je werkt, in je eigen tempo en op jouw manier. Goed te combineren met thuis, een parttime baan of studie. Ga aan de slag in de Cuber Housekeeping.

Gemakkelijk te combineren

Wanneer het jou uitkomt

Flexibel werken op jouw manier. Er is zeven dagen per week werk tussen 10.00 en 15.00 uur. Hoe veel je werkt is helemaal aan jou.

Eigen baas

Uiteraard wordt je aan de start ingewerkt en zijn er kwaliteitseisen waar het eindresultaat aan moet voldoen. Maar de rest, dat bepaal jij.

Tweewekelijks uitbetaald

Je krijgt elke twee weken jouw gewerkte uren van de afgelopen twee weken uitbetaald. Lekker snel profijt van je werk dus!

Werk wanneer het jou uitkomt

Werken in de Housekeeping van Cuber is super flexibel. Je kunt het perfect combineren met het huishouden en de kinderen, een andere baan of je studie. Je geeft vijf dagen van tevoren door op welke dagen je wilt werken en hoeveel suites jij wilt schoonmaken. Komt het even niet uit? Doe je er een paar minder!

Regel je werk in de app

Al het werk wordt geregeld in de app. Hierin geef je aan wanneer je wilt werken en hoeveel suites jij die dag wilt schoonmaken. Je ziet in de app gemakkelijk welke suites jij toegewezen hebt, of er bijzonderheden zijn. Ook houd je jouw gewerkte uren bij en chat je met je collega’s en de coördinator.

Materiaal beschikbaar

Je hebt natuurlijk goede spullen nodig om je werk te kunnen doen. Alles wat je nodig hebt, staat tot je beschikking! Hoewel je dus werkt als een zelfstandig schoonmaker, hoef je je geen zorgen te maken over het materiaal, dat regelen wij voor je.  

Goed verdienen

We betalen je niet per uur maar per suite die je schoonmaakt. Per suite krijg je 20,- excl. btw. uitbetaald. Gemiddeld doe je ongeveer een uur over het schoonmaken van één suite; je zou dus ongeveer 20,- per uur gaan verdienen. 

Een leuke bijkomstigheid is dat wij wekelijks uitbetalen. 

Van onze huishoudsters

"Ik vind het fijn om zelf te kunnen bepalen hoeveel suites ik ga schoonmaken op een dag. Ook de werktijden zijn voor mij heel prettig."

– Shakyra

“Het schoonmaken is echt prima te doen. Wat ik ook leuk vind is de locatie!  Zo'n mooie plek, soms maak ik tussendoor even een paar mooie foto's van de natuur!”

– Cindy

​“Bij Cuber kan ik echt lekker doorwerken. Het zijn mooie suites om schoon te maken en dat werkt heel fijn. Ook het regelen van alles gaat super.”

– Daniëlle

FAQ

Het enige wat we van je verwachten, is dat je goed kunt schoonmaken en oog hebt voor detail. Jij ziet alles! Je weet hoe je de suite er gastvrij uit moet laten zien voor onze gasten.

Wanneer jij aangeeft beschikbaar te zijn, wijst de shift leader voor die dag een aantal suites aan jou toe. Deze ga je schoonmaken tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Je doet ongeveer een uur over één suite. Wij zorgen dat alle spullen per suite voor je klaar staan zodat je gelijk aan de slag kunt.
 
Je zet wat lekkers klaar voor de gast en een welkomstkaartje: jij zorgt dat elk van jouw suites er piekfijn bij staat voor de incheckende gasten!

Freelancen betekent dat je eigen baas bent, je hebt geen contract maar je werkt als zelfstandige voor Cuber Suites.

Jij bepaalt wanneer en hoe vaak je wilt werken. Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier en tijdens een korte digitale kennismaking besluiten we om al dan niet samen te werken.

Je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Als guide doe je dit gemakkelijk in de app. Als housekeeper, wijst een shiftleader de suites toe per dag.

Als guide krijg je een vast bedrag per voltooide reservering. Als housekeeper krijg je een vast bedrag per schoongemaakte suite.

Om als freelancer te werken, moet je een BTW-nummer hebben en ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel (KvK). Je kunt dit zelf regelen, maar als je dit wat lastig vindt helpen we je graag!

Freelancen is top! Het geeft je veel vrijheid, maar ook een aantal verantwoordelijkheden.

Komt goed, we helpen je graag op weg. Bekijk de Freelance pagina voor alle info die je nodig hebt om freelancer te worden voor Cuber Suites.

Via het inschrijvingsformulier hieronder.

Heb je nog geen BTW-ID? Geen probleem, vul dit in op het formulier. Om snel aan de slag te kunnen, is het verstandig om dit alvast in gang te zetten; het aanvragen hiervan kan tot twee weken duren.

Via de Freelance pagina helpen we je op weg.

Ja, ik word housekeeper

Krimweg 140 | 7351 TM | Hoenderloo

hello@cuber.nl | (+31) 55 378 1808

Heb je een BTW-nummer?