Meer informatie over beschikbaarheid
Locatie: Hoenderloo (Veluwe)

Beleef de natuur in de Cuber Outdoor Suite

Op zoek naar een bijzonder verblijf midden in de natuur? De Outdoor Suite is volledig ontworpen om te voldoen jouw eisen. Geniet van het ongekende uitzicht op het fantastische natuurgebied. Ontsnap even aan de hectische wereld, geniet van de pure natuur en ervaar het beste wat deze regio te bieden heeft. Jouw trip begint vanaf het moment dat je de auto parkeert en op zoek gaat naar jouw verborgen Outdoor suite.

Ontdek een suite vol functies

De Outdoor Suite is vrijstaand, met een ruim terras en buiten open haard. Door de grote ramen geniet je van jouw privé theatervoorstelling; de magische natuur. Naast het aangename van ‘helemaal niets’, biedt de Outdoor Suite ook een surplus aan luxe en comfort. Douchen onder een heerlijke regendouche, met fijne zeep, donzige handdoeken en een geweldig uitzicht op de sterrenhemel door het glazen dak. Ervaar de luxe van een kingsize bed direct aan het grote raam dat een schilderachtig uitzicht biedt.

Je opent de deur van je suite met de app. Doe de lichten aan, bedien de jaloezieën en de airconditioning. Alles vanaf je eigen telefoon.

De service van een designhotel en de vrijheid van een eigen huis

De Outdoor Suite combineert de service van een designhotel met de vrijheid van een eigen huis. Waar design, details en technologie één worden. Vanaf het moment dat je de suite binnenkomt, stap je in een andere wereld.

De enorme glazen gevel geeft een fenomenaal uitzicht op de natuur. Ontspan vanaf de bank of de lounge stoel en neem de tijd om deze geweldige omgeving in je op te nemen. Proost op het leven en ontdek de mogelijkheden van jouw eigen Outdoor Suite.

Vanaf €135,00 per nacht

2 pers.

42 M 2

Outdoor suite

Neem een kijkje binnen

De buitenlucht naar binnen halen, dat is de basis van ons ontwerp. Grote glazen deuren en ramen bieden een spectaculair panoramisch uitzicht. Het donkere interieurontwerp creëert een rustige basis die de natuur nog meer laat stralen. Ontwaak in een prachtig landschap door de jaloezieën te openen met een druk op de knop.

Kijk eens naar buiten

Schuif de glazen deuren open en stap op het terras: welkom op de Veluwe. Onze design suites staan in de ongerepte natuur en het grote dek laat je de buitenlucht ten volle beleven. Neem plaats en geniet van het uitzicht. Een beetje frisjes buiten? Steek de buitenhaard van Stokem aan voor een gezellige avond.

De badkamer

Ben je klaar om te douchen onder de sterren? Terwijl elk aspect van onze suites donker is, laten we in de badkamer het licht binnen. Witte luxe ontwerpen geven een schoon en fris gevoel en het volledige glazen plafond verwelkomt de zon. Voel je luxueus met de prachtige producten van Marie Stella Maris.