Meer informatie over beschikbaarheid
Locatie: Hoenderloo (Veluwe)

Luxe verblijf

Ben je op zoek naar een mooi luxe verblijf waar je even een paar dagen kan ontsnappen aan het drukke leven? Bij onze accommodaties kom je direct in een oase van rust terecht. Hier kan je even optimaal bijkomen van het stadse leven en de dagelijkse hectiek. Bij onze huisjes vind je enkel rust en natuur en ervaar je alleen het beste wat deze regio te bieden heeft.

Ontsnap even naar een luxe verblijf

Eventjes weg naar een luxe verblijf om weg te komen van de dagelijkse sleur, dat kan bij ons! Want hoe fijn is het om even de natuur in te duiken en even niks te moeten? Je wordt omringt door een prachtige omgeving en je zit in een unieke suite. Wij bieden zelfs suites met sauna aan, om de ervaring helemaal compleet te maken. Dat is toch echt het toppunt van een luxe weekendje weg? Vanaf het moment dat je de auto parkeert begint het avontuur, als je op zoek gaat naar jouw verborgen outdoor suite. Je komt aan op een prachtig verblijf, met terras en vol luxe en comfort.

Boek nu jouw weekend weg

Ben jij er al uit voor welke accommodatie je kiest? Ga je voor een mooie suite met groot terras of kies je voor de heerlijke sauna-overnachting? Boek online jouw unieke weekend weg! Als je er nog niet helemaal uit bent, helpen wij je graag. Met behulp van onze app kan je gemakkelijk een overzicht creëren.

Vanaf €135,00 per nacht

2 pers.

42 M 2

Outdoor suite

Neem een kijkje binnen

De buitenlucht naar binnen halen, dat is de basis van ons ontwerp. Grote glazen deuren en ramen bieden een spectaculair panoramisch uitzicht. Het donkere interieurontwerp creëert een rustige basis die de natuur nog meer laat stralen. Ontwaak in een prachtig landschap door de jaloezieën te openen met een druk op de knop.

Kijk eens naar buiten

Schuif de glazen deuren open en stap op het terras: welkom op de Veluwe. Onze design suites staan in de ongerepte natuur en het grote dek laat je de buitenlucht ten volle beleven. Neem plaats en geniet van het uitzicht. Een beetje frisjes buiten? Steek de buitenhaard van Stokem aan voor een gezellige avond.

De badkamer

Ben je klaar om te douchen onder de sterren? Terwijl elk aspect van onze suites donker is, laten we in de badkamer het licht binnen. Witte luxe ontwerpen geven een schoon en fris gevoel en het volledige glazen plafond verwelkomt de zon. Voel je luxueus met de prachtige producten van Marie Stella Maris.