Meer informatie over beschikbaarheid
Locatie: Hoenderloo (Veluwe)

Buiten suite met hottub

Breng uw verblijf naar een hoger niveau en boek een suite met uw eigen iconische Weltevree Dutchtub. Geniet van totale luxe, badend in stomend warm water terwijl u geniet van de sterrenhemel in de ongerepte natuur. Deze suite wordt geleverd met een extra pakket inclusief hout, aansteker en een handbijl, zodat u de hottub kunt verwarmen wanneer het u uitkomt.

Word één met de natuur in de Outdoor Suite

Bent u op zoek naar een buitengewoon verblijf midden in de ongerepte natuur? De Outdoor Suite is volledig ontworpen om te voldoen aan de hoge normen die onze Cubers verwachten. Geniet van het ongekende uitzicht op het fantastische natuurgebied. Kom tot rust in deze hectische wereld, geniet van de pure natuur en ervaar het beste wat deze regio te bieden heeft. Uw reis begint vanaf het moment dat u uw auto parkeert en op zoek gaat naar uw verborgen Outdoor suite.

Ontdek een suite vol functies

Uw Outdoor Suite is vrijstaand, met een ruim terras en buiten open haard. Door de grote ramen kunt u genieten van uw eigen privé theatervoorstelling; de magische natuur. Naast het aangename van ‘helemaal niets’, biedt de Outdoor Suite u ook een surplus aan luxe en comfort. Douchen onder een heerlijke regendouche, met heerlijke zeep, donzige handdoeken en een geweldig uitzicht op de hemel door het glazen dak. Ervaar de luxe van een kingsize bed direct aan het grote raam dat een schilderachtig uitzicht biedt.

Je opent de deur van je suite met onze app. Doe de lichten aan, bedien de jaloezieën en de airconditioning. Alles vanaf uw eigen mobiele apparaat.

De service van een designhotel en de vrijheid van uw eigen huis

De Outdoor Suite combineert de service van een designhotel met de vrijheid van uw eigen huis. Waar design, details en technologie één worden. Vanaf het moment dat u uw suite binnenkomt, stapt u in een andere wereld.

De enorme glazen gevel geeft een fenomenaal uitzicht op de natuur. Ontspan vanaf de bank of de lounge stoel en neem de tijd om deze geweldige omgeving in u op te nemen. Proost op het leven en ontdek de mogelijkheden van je eigen Outdoor Suite.

Vanaf €175,00 per nacht

2 pers.

42 M 2

Buiten suite met hottub

Neem een kijkje binnen

De buitenlucht naar binnen halen, dat is de basis van ons ontwerp. Grote glazen deuren en ramen bieden een spectaculair panoramisch uitzicht. Het donkere interieurontwerp creëert een rustige basis die de natuur nog meer laat stralen. Ontwaak in een prachtig landschap door de jaloezieën te openen met een druk op de knop.

Kijk eens naar buiten

Schuif de glazen deuren open en stap op het terras: welkom op de Veluwe. Onze design suites zijn geplaatst in de ongerepte natuur en het grote dek laat u de buitenlucht ten volle beleven. Een beetje frisjes buiten? Steek de buitenhaard van Stokem aan voor een gezellige avond. Een luxe suite met hottub heeft ook een eigen iconische Weltevree Dutchtub. Wij zorgen voor het hout, jij maakt het vuur aan. Laat het water opwarmen, stap in, ontspan en geniet van de omgeving.

Important before you make a reservation

Please note: Cuber Veluwe is located in a wooded area. In the event of a prolonged drought, chances of a (natural) fire are in a small corner. In case of drought, heating is not allowed, so not even when using a hot tub. In addition, the use of the hot tub may be prohibited in the event of strong winds or other extreme weather conditions. If this is the case, you will be informed about this.

De badkamer

Ben je klaar om te douchen onder de sterren? Terwijl elk aspect van onze suites donker is, laten we in de badkamer het licht binnen. Witte luxe ontwerpen geven een schoon en fris gevoel en het volledige glazen plafond verwelkomt de zon. Voel u luxueus met de prachtige producten van Marie Stella Maris.