Werken bij Cuber Suites

Operationeel Manager Resorts (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een Operationeel Manager die de operatie van onze resorts laat excelleren! 

Cuber Guide

Ben je op zoek naar een (bij)baan waarbij je zelf bepaalt hoe vaak en wanneer je werkt? Word een freelance guide voor Cuber Suites en guide our guests!

Cuber Housekeeping

Werk wanneer het jou het beste uitkomt, in je eigen tempo en op de manier die jij prettig vindt. Makkelijk te combineren met huishoudelijk werk thuis, een parttime baan of studie. Ga aan de slag bij Cuber Housekeeping.

Freelancen voor Cuber Suites

Top! Jij wordt freelancer! Dit heeft veel voordelen, maar ook enkele verantwoordelijkheden. Maar maak je geen zorgen, we helpen je op weg!

Werken waar je wilt

Als guide kun je werken waar je maar wilt. Flexibel en gemakkelijk via de app op je telefoon. Werk thuis in bed, op de bank, in de trein, op het strand of in het café.

Jij bent de baas

Jij bent je eigen baas. Of je nu guide bent of werkt in de housekeeping, jij beslist hoeveel je werkt. Op die manier bepaal je jouw eigen werkdruk.

Optimale ondersteuning

Je bent niet alleen. Als guide heb je toegang tot onze database en je hebt de back-up van park support. Housekeepers hebben toegang tot de beste materialen en worden altijd ondersteund door de shiftleader.