Cuber Suites App & Services

Een relaxte vakantie

Bij Cuber Suites houden we van eenvoud en gemak. Wij begrijpen de ergernissen van lange rijen, maar blijven het onbegrijpelijk vinden waarom er eigenlijk moet worden ingecheckt. Wij doen daar niet aan en gaan terug naar de basis. Je zoekt de perfecte plek om van een welverdiende vakantie te genieten. Weg van de dagelijkse sleur, weg van de massa.

Met de Cuber app regel je alles binnen handbereik. 24/7, wanneer het jou uitkomt. Bedien de suite en configureer jouw hele verblijf. Jouw Cuber ervaring begint vanaf het moment dat je boekt. We sturen je een unieke link om je te verwelkomen in de app. Wij willen je graag leren kennen en stellen een personal guide aan je voor, jij kiest de guide die jou vanaf dat moment helpt het beste uit jouw verblijf te halen.

Voorafgaand aan jouw verblijf

Nadat je hebt geboekt, ontvang je de boekingsbevestiging van onze boekingspartner Roompot. 7 dagen voor aanvang van het verblijf ontvang je van ons een e-mail met de link naar onze app. We vragen je om jouw profiel in te vullen. Dan stellen wij 3 gidsen aan je voor, die jou het meest zullen aanspreken. Dan is het aftellen en kan je Cuber ervaring beginnen.  

Heb je een vraag over de Cuber Suites App? Stuur ons een email en we nemen spoedig contact met je op.

Tijdens jouw verblijf

Wij begrijpen dat tijd schaars is en dat je van elke minuut van je verblijf wilt genieten. Je hoeft de sleutels niet bij de receptie op te halen, maar ontgrendelt de deur via de app. Stel de temperatuur in zoals jij dat wilt, bijvoorbeeld voordat je in de outdoor suite aankomt na een lange wandeling. Je kunt ook verschillende diensten bestellen via de app, zoals een lekker ontbijtje, het huren van fietsen, roomservices zoals wijn of champagne of een late check-out. Alles binnen handbereik.

Check out the services

E-bike rental

Een fietstocht door het mooiste natuurgebied van Nederland begint hier. Huur een Gazelle e-bike om de Veluwe te ontdekken. De e-bike reserveer je heel gemakkelijk via de app. Pik de fiets op bij de e-bike hub, ontgrendel het slot met de app. Opstappen en gaan!

Let op: tijdelijk niet beschikbaar

Lazy breakfasts

Morning! Nog even niet naar buiten? Verwen jezelf en geniet van een heerlijk ontbijtje in de outdoor suite. Verse jus, een smoothie, croissantjes; alles lekker aan de deur afgeleverd.

Late Check-out

Sleep ’till noon! Je bent op vakantie, tuurlijk wil je uitslapen! Geen probleem, open de Cuber app en verschuif de check-out tijd van 10:00 uur in de ochtend naar 12:00 uur ’s middags.