Meer informatie over beschikbaarheid
Locatie: Hoenderloo (Veluwe)

Suite met sauna

Een suite of huis met sauna is alles wat je nodig hebt als het gaat om een weekendje ultiem ontspannen. Upgrade jouw verblijf en geniet van de warmte en luxe van een Welvaere-barrelsauna met panoramisch uitzicht. De sauna bevindt zich naast jouw suite en heeft een panoramisch raam om van de ongerepte natuur te genieten terwijl je ontspant in de sauna. De sauna heeft een veranda en een kleedkamer.

Heerlijk ontspannen in een suite of huis met sauna

In onze suite met sauna vind je een uniek verblijf midden in de ongerepte natuur. De outdoor suite is volledig ontworpen om te voldoen jouw eisen. Geniet van het ongekende uitzicht op het fantastische natuurgebied tijdens jouw luxe weekendje weg. Ontsnap even aan de hectische wereld, geniet van de pure natuur en ervaar het beste wat deze regio te bieden heeft in een huis met sauna. Jouw trip begint vanaf het moment dat je de auto parkeert en op zoek gaat naar jouw verborgen outdoor suite. Daar vind je een prachtig verblijf met een privésauna op de Veluwe. Het klinkt als een droom, maar bij ons wordt dit werkelijkheid. Het luxe verblijf zal ervoor zorgen dat je even wordt opgeslurpt in een omgeving vol ontspanning. Boek daarom zeker een huis met sauna en komt hellemaal tot rust.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Zie jij jezelf al helemaal zitten in een huis met privésauna op de Veluwe? Of kies je samen met je geliefde voor een heerlijke overnachting met hottub? Boek online jouw gewenste weekendje weg! Onze app maakt het mogelijk om extra services toe te voegen, zoals fietsverhuur. Je kan het weekendje op een simpele manier bijhouden via je telefoon. Zo beginnen je ontspannen dagen in een suite met sauna én zonder stress al tijdens het boeken. Dat klinkt goed in de oren, toch?

Je opent de deur van je suite met de app. Doe de lichten aan, bedien de jaloezieën en de airconditioning. Alles vanaf je eigen telefoon.

Vanaf €175,00 per nacht

2 pers.

42 M 2

Outdoor Suite met sauna

Even binnen kijken

De natuur naar binnen halen, dat is de basis van ons ontwerp. Grote glazen deuren en ramen bieden een spectaculair panoramisch uitzicht. Het donkere interieurontwerp creëert een rustige basis die de natuur nog meer laat stralen. Ontwaak in een prachtig landschap door de jaloezieën te openen met een druk op de knop.

Kijk eens naar buiten

Schuif de glazen deuren open en stap op het terras: welkom op de Veluwe. Onze design suites staan midden in de ongerepte natuur en het grote deck laat je de natuur ten volle beleven. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht. Een beetje frisjes buiten? Steek de buitenhaard van Stokem aan voor een gezellige avond.

Geniet van privé wellness met de Welvaere barrelsauna. Met een volledig panoramisch raam om van de omgeving te genieten.

De badkamer

Douchen onder de sterrenhemel doe je in de regendouche onder het glazen dak. Ieder aspect van onze suites is donker in design, maar in de badkamer laten we het licht binnen. Het luxe witte ontwerp geeft een clean en fris gevoel en het volledige glazen plafond verwelkomt de zonnestralen. Voel je luxueus met de prachtige producten van Marie Stella Maris.