Meer informatie over beschikbaarheid
Locatie: Hoenderloo (Veluwe)

Outdoor Suite met sauna

Ontspan in een Outdoor Suite met een privé Sauna. Upgrade jouw verblijf en geniet van de warmte en luxe van een Welvaere barrelsauna met panoramisch uitzicht. De sauna bevindt zich naast uw suite en heeft een panoramisch raam om van de ongerepte natuur te genieten terwijl u ontspant in de sauna. De sauna heeft een veranda, een kleedkamer en een ruime sauna.

Beleef de natuur in de Outdoor Suite

Op zoek naar een uniek verblijf midden in de ongerepte natuur? De Outdoor Suite is volledig ontworpen om te voldoen jouw eisen. Geniet van het ongekende uitzicht op het fantastische natuurgebied. Ontsnap even aan de hectische wereld, geniet van de pure natuur en ervaar het beste wat deze regio te bieden heeft. Jouw trip begint vanaf het moment dat je de auto parkeert en op zoek gaat naar jouw verborgen Outdoor suite.

Ontdek een suite vol functies

De Outdoor Suite is vrijstaand, met een ruim terras en buiten open haard. Door de grote ramen geniet je van jouw privé theatervoorstelling; de magische natuur. Naast het aangename van ‘helemaal niets’, biedt de Outdoor Suite ook een surplus aan luxe en comfort. Douchen onder een heerlijke regendouche, met fijne zeep, donzige handdoeken en een geweldig uitzicht op de sterrenhemel door het glazen dak. Ervaar de luxe van een kingsize bed direct aan het grote raam dat een schilderachtig uitzicht biedt.

Je opent de deur van je suite met de app. Doe de lichten aan, bedien de jaloezieën en de airconditioning. Alles vanaf je eigen telefoon.

De vrijheid van een vakantiehuisje met de services van een designhotel

Cuber Suites combineert de vrijheid van een natuurhuisje met de services van een designhotel. Waar design, details en technologie één worden. Vanaf het moment dat je de suite binnenkomt, stap je in een andere wereld.

De enorme glazen gevel geeft een fenomenaal uitzicht op de natuur. Ontspan vanaf de bank of de lounge stoel en neem de tijd om deze geweldige omgeving in je op te nemen. Proost op het leven en ontdek de mogelijkheden van jouw eigen Outdoor Suite.

Vanaf €175,00 per nacht

2 pers.

42 M 2

Outdoor Suite met sauna

Even binnen kijken

De natuur naar binnen halen, dat is de basis van ons ontwerp. Grote glazen deuren en ramen bieden een spectaculair panoramisch uitzicht. Het donkere interieurontwerp creëert een rustige basis die de natuur nog meer laat stralen. Ontwaak in een prachtig landschap door de jaloezieën te openen met een druk op de knop.

Kijk eens naar buiten

Schuif de glazen deuren open en stap op het terras: welkom op de Veluwe. Onze design suites staan midden in de ongerepte natuur en het grote deck laat je de natuur ten volle beleven. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht. Een beetje frisjes buiten? Steek de buitenhaard van Stokem aan voor een gezellige avond.

Geniet van privé wellness met de Welvaere barrelsauna. Met een volledig panoramisch raam om van de omgeving te genieten.

De badkamer

Douchen onder de sterrenhemel doe je in de regendouche onder het glazen dak. Ieder aspect van onze suites is donker in design, maar in de badkamer laten we het licht binnen. Het luxe witte ontwerp geeft een clean en fris gevoel en het volledige glazen plafond verwelkomt de zonnestralen. Voel je luxueus met de prachtige producten van Marie Stella Maris.