Cuber Suites:
Sites gezocht

We zijn op zoek naar geweldige nieuwe Cuber locaties om onze gasten te verwelkomen. Weet je een goede plek? Lees verder, ontdek of jouw site in aanmerking komt en neem contact op!

Over Cuber Suites

In het hart van de Veluwe, ging Cuber Suites in 2021 live. Na vele positieve reacties en goede resultaten onderneemt Cuber actie om haar sterke groeiambitie waar te maken. We zijn op zoek naar nieuwe geschikte locaties om binnenkort de volgende Cuber Suites locatie te openen. Check de bullets hieronder om te zien of jouw locatie in aanmerking komt.

Cuber Suites Spot Checklist

1,5 - 2,5 ha

De oppervlakte is tussen 1,5 en 2,5 hectare.

Ongerepte natuur

Geen strakke gazonnetjes, maar wilde natuur. In een bosrijke omgeving of direct aan (of in) het water. Bij voorkeur een beetje afgelegen.

Eigen grond

De grond is eigendom, of in partnerschap met grondeigenaar.

Recreatie

De grond heeft een recreatiebestemming en laat ons toe onze accommodaties te plaatsen.

Cuber Suites

De site zal worden geëxploiteerd door Cuber Suites.

Buiten Suites

Ontwerp

De Outdoor Suites van Cuber zijn efficiënte en mooi ontworpen vrijstaande hotelkamers. Ze lijken te zweven op het landschap en zijn perfect gepositioneerd zodat de gasten ten volle van de omgeving kunnen genieten.

Natuur

De grote glazen gevels en het donkere interieur richten je blik naar buiten. Je voelt je één met de natuur, zeker als je onder het glazen plafond doucht en naar de sterrenhemel kijkt. Ervaar comfort en luxe in elk detail.

App

Je bedient de hele suite met de Cuber app. Zo kun je de deur openen, de lichten dimmen, de airconditioner aanzetten of de jaloezieën sluiten. Ook bestel je gemakkelijk een ontbijtje. We stellen alles in het werk om van de Outdoor Suite de beste plek voor onze gasten te maken.

Ontdekken en ervaren

De diensten en services zijn verbonden met lokale partners. Je bestelt ze rechtstreeks via de app en komen uit bij de lokale ondernemer. Zij zorgen met liefde en ambacht dat de bestelling bij de suite wordt bezorgd.

Je eigen persoonlijke guide is via de Cuber app bereikbaar en helpt je met het vinden van de beste restaurants en verborgen pareltjes om er een onvergetelijk verblijf van te maken.

Het concept

Cuber Suites staat voor luxe overnachten midden in de natuur. Cuber combineert de vrijheid van een vakantiehuis met de services van een designhotel.

Scherp gepositioneerd bedient Cuber Suites de flashpacker. Een persoon die in stijl wil ontdekken en ervaren. De Suites en services van Cuber zijn tot in detail uitgewerkt om in alles de flashpacker het beste te bieden.

 

Weet je een goede plek?

Weet je een goede Cuber spot? Ken jij een locatie die in aanmerking komt?

Neem contact op met Edwin Smaal via:

E: es@cuber.nl

T: +31 (0)85 401 4951

Contact Cuber Suites

Krimweg 140 | 7351 TM | Hoenderloo

hello@cuber.nl +31 (0)85-401 4951

Heeft u een BTW-id?

Founders Cuber Suites

Danny Paerl

Edwin Smaal