Sauna-overnachting

✓ Privésauna’s
✓ Cuber-app
✓ Overnachten in de natuur

Ben jij op zoek naar de perfecte plek voor een heerlijke sauna-overnachting? Wij hebben verschillende accommodaties waar je deze plek kan vinden! Deze heerlijke overnachting met sauna is een geweldige plek in de natuur waar je even helemaal bij kan komen van de dagelijkse drukte. Met een kingsize bed in de slaapkamer en een eigen sauna in de buurt, word je helemaal zen. Dit is een ideale plek om door te brengen met bijvoorbeeld een geliefde, want romantiek is ook zeker aanwezig op deze plek.

Boek nu de perfecte sauna-overnachting

Boek nu een sauna-overnachting in de natuur

Bij de sauna-overnachting kom je even helemaal tot rust. Er staat een groot kingsize bed in de kamer waar je heerlijk zal slapen, en je kan je eigen sauna in wanneer je maar wilt. In de suite met sauna kan je genieten van pure luxe en comfort. Je kan douchen onder een heerlijke regendouche met een fantastisch uitzicht op de sterrenhemel. Als het aan ons ligt is dat precies wat je wil voordat je het grote bed induikt. Voor de creatieveling is het luxe weekendje weg al helemaal een fantastische activiteit. Het huisje is gecreëerd op dezelfde manier als een designhotel. Hierbij wordt het design gecombineerd met luxe technologie en mooie details. Zo is je sauna-overnachting niet alleen een genot voor je fysieke toestand, maar ook voor het oog!

Cuber app guide

Boek nu jouw accommodatie

Bij ons boek je online jouw ideale weekendje weg. Je kunt kiezen voor een heerlijke sauna-overnachting, maar het is ook mogelijk om een overnachting met hottub bij ons te boeken. Zo hebben wij huisjes met faciliteiten die iedereen zal bevallen. Via onze app kan je nu heel gemakkelijk extra services toevoegen, zoals late-checkout of een overheerlijk ontbijt. Als je nog vragen hebt kun je deze ook in de app stellen en komen wij snel bij je terug.