Privésauna Veluwe

✓ Privésauna’s
✓ Cuber-app
✓ Overnachten in de natuur

Bij Cuber Suites boek je nu een aantal heerlijke nachten weg naar een privésauna op de Veluwe. Midden in de natuur kan je volop ontspannen en heb je een prachtig huisje met mooi design voor jou en je geliefde, vriend(in) of familie alleen. Alle drukte van de stad wordt weggenomen op deze plek en het is dan ook de ideale locatie zonder prikkels om helemaal van je stress af te komen.

Een luxe huisje met privésauna

Een luxe huisje met privésauna op de Veluwe

Een huisje met privésauna op de Veluwe, wie wil dat nou niet? De Veluwe is een prachtig, bosrijk natuurgebied waar je omringt wordt door mooie natuur. Het gebied bestaat vooral uit mooie dennenbossen, loofbossen, zand, heidevelden en heuvels. Voor jou hebben we nu iets neergezet wat het helemaal compleet maakt: een verblijf met privésauna! Hierdoor heb je een prachtig uitzicht op de Veluwe vanuit het comfort van jouw eigen luxe verblijf. Tijdens deze sauna-overnachting geniet je van een welverdiende vakantie en de luxe faciliteiten die het verblijf inbegrepen heeft.

Cuber app guide

Boek nu jouw verblijf met privésauna

Ben jij al helemaal klaar voor je luxe weekendje weg naar de Veluwe? Boek online een accommodatie! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat je een prachtige suite zal betreden. Ook jouw privésauna zal klaarstaan in het prachtige gebied van de Veluwe. Het enige wat je nog zelf moet doen, is inchecken via de app. Zo voorkom je wachten aan de balie van de accommodatie en regel je je reservering gewoon via je smartphone.