Word eigen baas

Ben je op zoek naar een (bij)baan waarbij je zelf kunt bepalen hoe vaak en wanneer je werkt? Word een freelance guide voor Cuber Suites en guide our guests!

De perfecte baan

Werk waar dan ook

Flexibel werken op jouw manier. Je werkt altijd in de app op je telefoon: thuis in bed of op de bank, op school, op het strand, in de trein of in het cafĆ©.Ā 

Eigen baas

Jij bent jouw eigen baas. Wanneer de gast jouw als guide heeft gekozen bepaal jij zelf of je deze reservering wilt oppakken of niet. Zo bepaal je zelf jouw workload.

Optimale ondersteuning

Je staat er niet alleen voor. Bij het adviseren van jouw gasten maak je gebruik van onze database. Bij problemen schakel je parksupport in voor de oplossing.

Werken waar je maar wilt

Werken bij Cuber kan altijd en overal. Je werkt namelijk vanaf je telefoon via de Cuber app. Zo kun je gemakkelijk in de trein naar je college nog even wat dagjes-weg-tips geven aan jouw gasten. Of je nou op school bent, thuis op de bank of in een koffiebar, zolang je telefoon maar opgeladen is šŸ˜‰

Combineer met je studie

Een baan als Guide bij Cuber is perfect te combineren met je studie. In tegenstelling tot een bijbaantje in de horeca hoef je hier niet op locatie te werken. Ook werk je niet op vaste tijden volgens een werkrooster. Je werkt tussendoor op je telefoon en bepaalt zelf of je een reservering oppakt als jouw gast. Heb je een tentamenweek? Neem je wat minder reserveringen aan als anders, dit bepaal jij helemaal zelf.

Innovatieve hospitality

Draai mee in het nieuwste en meest innovatieve concept in de hospitality branche. Leer wat het betekent om een unieke persoonlijke band op te bouwen met gasten zonder dat je ze ook maar Ć©Ć©n keer ontmoet hebt.

Verdienen op je telefoon

Altijd online? Dan is dit dĆ© baan voor jou. Minimale tijd, maximaal verdienen. Afhankelijk van het aantal gastvragen verdien je tot wel 40,- per uur. Je ontvangt een vaste vergoeding per opgepakte reservering. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een bijbaantje te hebben en dat allemaal op je telefoon: tussen jouw dagelijkse bezigheden door.Ā 

Van onze gidsen

"Guide zijn voor Cuber is perfect te combineren met mijn studie. Even een appje kan altijd. En tijdens een tentamenweek pak ik wat minder reserveringen!"

– Shakyra

"Werken met de app is super handig. Je kunt waar dan ook alles regelen voor de gast. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt en een soort spin in het web."

– Maranthi

"Ik vind het leuk om op deze manier met hospitality bezig te zijn. Wanneer ik een happy face emoji in m'n chat krijg weet ik dat ik weer een gast blij heb gemaaktšŸ˜„"

– David

FAQ

Je communiceert natuurlijk en gastvrij en bent continu beschikbaar om te reageren tussen 08:00 en 21:00. Je reageert altijd binnen 15 minuten en neemt proactief contact op met jouw gasten. Je bent geregistreerd zelfstandige bij de KvK.

Wanneer je in de app aangeeft dat je beschikbaar bent, kunnen gasten jou als gids kiezen. Als ze dat doen, krijg je een melding via de app. Vanaf dit punt ben jij de digitale gastheer/gastvrouw van deze gasten. Je neemt proactief contact op en beantwoordt vragen. Jij zorgt ervoor dat je gasten een geweldige ervaring hebben door ze tips te geven over leuke uitstapjes, lokale restaurantjes en alle verborgen pareltjes van de Veluwe. Je hebt onze database en parksupport als back-up. Soms heb je het erg druk en krijg je veel vragen, andere keren zoeken gasten graag hun eigen weg. Hoe dan ook, jij bent hun persoonlijke guide tijdens hun verblijf.

Freelancen betekent dat je eigen baas bent, je hebt geen contract maar je werkt als zelfstandige voor Cuber Suites.

Jij bepaalt wanneer en hoe vaak je wilt werken. Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier en tijdens een korte digitale kennismaking besluiten we om al dan niet samen te werken.

Je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Als guide doe je dit gemakkelijk in de app. Als housekeeper, wijst een shiftleader de suites toe per dag.

Als guide krijg je een vast bedrag per voltooide reservering. Als housekeeper krijg je een vast bedrag per schoongemaakte suite.

Om als freelancer te werken, moet je een BTW-nummer hebben en ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel (KvK). Je kunt dit zelf regelen, maar als je dit wat lastig vindt helpen we je graag!

Freelancen is top! Het geeft je veel vrijheid, maar ook een aantal verantwoordelijkheden.

Komt goed, we helpen je graag op weg. Bekijk de Freelance pagina voor alle info die je nodig hebt om freelancer te worden voor Cuber Suites.

Via het inschrijvingsformulier hieronder.

Heb je nog geen BTW-ID? Geen probleem, vul dit in op het formulier. Om snel aan de slag te kunnen, is het verstandig om dit alvast in gang te zetten; het aanvragen hiervan kan tot twee weken duren.

Via de Freelance pagina helpen we je op weg.

Ja, ik word guide

Krimweg 140 | 7351 TM | Hoenderloo

hello@cuber.nl (+31) 55 378 1808

Heb je een BTW-nummer?